Zeefdruk Extravaganza

Maak je eigen zeefdruk!

zaterdag 25 sep & zondag 26 sep | 12.00-17.00u

Stadskwekerij de Kas transformeert tot een Zeefdruk Extravaganza. Je kunt hier deelnemen aan een workshop of zoek een kant en klare print uit en laat die ter plekke voor je zeefdrukken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld je Cross Comix tas!

Let op: alleen voor de workshop moet je je inschrijven bij het Vroesenpaviljoen. Maximum aantal deelnemers per workshop is 15. Wil je een kant en klare zeefdruk laten maken dan hoef je je niet in te schrijven en kun je gewoon binnenlopen.

Deelnemen workshop
Tijdens de workshop Zeefdrukken ga je zelf aan de slag met de zeefdruktechniek! Je kunt door middel van te tekenen en te schilderen direct op een zeefdrukraam een leuk ontwerp creëren en zelf afdrukken op textiel. Alle benodigde materialen zijn aanwezig op locatie.

Tijden workshop zijn op beide dagen: 12.00 – 14.00u en 15.00 – 17.00 uur.

De workshop wordt gegeven door Michael van Kekem (1985, Rotterdam). Hij is werkzaam als illustratief ontwerper en printmaker. Binnen het werkveld van illustratie, grafisch ontwerp en grafiek maakt en creëert hij redactionele illustraties, prints, huisstijlen, zines en producten. Hij geeft workshops in grafiek op events, voor bedrijven en particulieren. Ook geeft hij grafiek workshops en cursussen voor alle leeftijden en exposeert hij regelmatig vrij werk. www.michaelvankekem.com