Emilio Guzman & Thijs van Domburg

Meet the nerds!

Thijs van Domburg sloot zich in 2004 aan bij Comedytrain, won het Groninger Studenten Cabaret Festival en werd in 2012 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Hij schreef en speelde drie avondvullende voorstellingen en werkte mee aan Dit was het nieuwsen Spijkers met koppen.

Sinds 2017 is hij gestopt met optreden en richt hij zich volledig op het schrijven, onder andere voor satirische programma’s als Klikbeet, Makkelijk scoren, Zondag met Lubach en is hij terug bij Spijkers met Koppen — nu als columnist.

Emilio Guzman is stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver. Hij heeft met vier succesvolle cabaretvoorstellingen door het land getourd en is regelmatig te zien in Toomler, de Amsterdamse thuisbasis van de Comedytrain. Guzman schrijft teksten voor radio- en TV-programma’s, waaronder het satirische sketchprogramma Klikbeet en columns voor Spijkers met koppen.

Samen met Thijs van Domburg schreef hij scenario’s voor de televisieserie In Den Gulden Draeck, een parodie op fantasyverhalen waarin hij zelf ook als acteur te zien was. Zijn eerste boek Nerds! maakt hij ook samen met partner in nerdcrime Van Domburg. Zijn favoriete games zijn Assassin’s Creed, Odyssey en Skyrim.

www.emilioguzman.nl

www.thijsvandomburg.nl

Ontmoet nerds
Emilio Guzman &
Thijs van Domburg
@Cross Comix

zondag 17 november

Nerds!
Theater Rotterdam
(los ticket of passepartout)

Theater Rotterdam

zo 17 nov 14:45
  • comix
  • x cabaret
  • x nerds
  • x radio & tv
  • x stand up

ook interessant

Kamagurka humorcollege

24hr Comics Day

Ask the experts! Portfolio Pitch

blijf op de hoogte

* indicates required


koop je kaarten hier

→ Tickets