Les Robots rockt de strip

Introducing Vince Logtenberg

“Les Robots geeft succesvolle shows over de hele wereld. Hun muzikale prestaties zijn ook voor robots bovennatuurlijk: hoe doen ze dat in vredesnaam wil iedereen weten! De bandleden geven sporadisch interviews, en daarin houden ze zich allemaal op de vlakte. Is het robotachtige onhandigheid of verbergen ze een waarheid die vele malen groter is dan zijzelf?” 

Onthult young and upcoming talent Vince Logtenberg de identiteit van de mysterieuze muzikanten achter Les Robots? Zorg dat je op zondag 17 november als eerste een exemplaar bemachtigt van zijn debuut! In opdracht van Cross Comix en onder begeleiding van zijn nestor Hanco Kolk tekende Vince op verbluffende wijze een intrigerend en humoristisch verhaal op over de muzikale Mechanical Men from Outer Space. Make sure you get your own copy!!

Vince Logtenberg is net afgestudeerd aan de opleiding Comic Design aan ArtEZ Zwolle en is druk met het opzetten van zijn eigen bedrijf, Vinking. Hiermee wil hij strips maken met verhalen en onderwerpen die jongvolwassenen aanspreken en hen zo stimuleren meer te gaan lezen. Daarnaast gaat hij als illustrator en ontwerper aan de slag met onder meer kleding en skateboards. Keep your eye on Vince! #visualtreats

Meet Vince Logtenberg &
Les Robots
@Cross Comix

Zondag 17 november
Theater Rotterdam

los ticket of passepartout

Theater Rotterdam

zo 17 nov 14:00
  • comix
  • x muziek
  • x print
  • x talent

ook interessant

Masters en Makers masterclasses

24hr Comics Day

Sexboerderij Het Gouden Kalf

blijf op de hoogte

* indicates required