Gadgets

Na Cross Comix ga je niet met lege handen naar huis! Er zijn allerlei leuke gadgets te koop, van boeken bij Donner tot het stripboek van Wende’s album ‘Mens’. Ook verkopen bekende en minder bekende stripmakers hun werk op de Small Press Market.

 

Stripboekje ‘Mens’

Getekende versie van het album van Wende door elf tekenaars.

Donner pop-up store

Donner is weer aanwezig op het festival met een pop-up store waar je al je favoriete boeken kunt kopen, bijvoorbeeld de net verschenen stripbiografie Andy van Typex. Ook zullen veel tekenaars en artiesten hier signeren na hun optreden. De exacte tijden worden tijdens het festival aangekondigd.

Hotel Dorado bier

Oedipus Brewing heeft een speciaal biertje gebrouwen geïnspireerd op het drankje dat wordt gedronken in de graphic novel. Tijdens de Hotel Dorado Borrel kun jij dit biertje proeven.

Expositie Stripped!

Stripped! is een expositie in het donker over de waarheden van de vrouw. Alle werken die je vind met je zaklampje zijn ook te koop!

Smallpress Market

Tijdens Cross Comix kun je dit jaar voor het eerst de Smallpress Market bezoeken. Hier zullen 25 bekende en minder bekende stripmakers hun eigen werk verkopen, in de vorm van boekjes, prints, kaarten, mokken, collages, knuffels en meer.

 

Exclusieve A5 prints

Iedereen die zijn kaartje in de online voorverkoop koopt, krijgt tijdens het festival drie exclusieve A5 prints van Aimee de Jongh, Robert van der Kroft en Hanco Kolk. Deze zijn speciaal voor het festival gemaakt. Neem je orderbevestiging mee als bewijs en haal ze op bij de tekenaars zelf, ze signeren ze dan meteen graag voor je!

  • comix
  • x expo
  • x literatuur
  • x multimedia
  • x tekening

ook interessant

Wende

Joris Luyendijk & Joe Sacco

Typex – Andy

Fietsmod

Smallpress Market

blijf op de hoogte

* indicates required


koop je kaarten hier

→ Tickets