Fresku & Bamiboy | Muziek

Live optreden met videoclip in progress

Fresku treedt op terwijl Bamiboy tussendoor schetsen en footage toont van het nummer My Will, die later in het jaar als geanimeerde clip uitkomt.

Fresku
De combinatie van grappig en serieus, van knipoog en oprechtheid, kenmerkt Fresku als rapper. Als in 2009 debuutalbum ‘Fresku’ verschijnt, toont hij in ‘Ik Ben Hier’ zijn moeilijke jeugd en al zijn onzekerheden, terwijl ‘Kutkop’ juist een humoristische, grofgebekte Fresku laat zien, die alle schaamte heeft afgelegd. Die combinatie van uitersten slaat aan en met één vette klap behoort Fresku tot de top van de Nederlandse hiphop. Er volgen lovende recensies, talloze optredens, Award-nominaties en -winst. Sindsdien vertelt Fresku ook via andere kunstvormen wat op zijn lever ligt.

Bamiboy
Als kleine jongen wilde Bamiboy (Thomas Rietbergen) superheld worden. Om het onrecht te kunnen bestrijden, ontwierp hij een eigen kostuum, hi-tech wapens, handig gereedschap en onvindbare schuilplaatsen. Na vele jaren oefening ontwikkelde zijn superkracht zich helaas  matig. Zijn design skills daarentegen, die vorderden fe-no-me-naal…!

Theater Rotterdam locatie Schouwburg, Kleine Zaal

za 21 okt 17:45 - 18:30
  • comix
  • x muziek

ook interessant

Joris Luyendijk & Joe Sacco

Fietsmod

Gadgets

blijf op de hoogte

* indicates required


koop je kaarten hier

→ Tickets