Brian Elstak & RFx | Muziek

Brian Elstak presenteert nieuwe clip bij track van RFx

Elstak maakt een videoclip voor het nummer ‘Simmer Down’, te beluisteren via Spotify, de track is afkomstig van RFx’s debuutalbum ‘Reintje Aan De Praat’. Hij animeert de clip volledig met de hand. Het wordt zijn ‘hat tip’ naar de comic ‘book & pop culture wereld’ waardoor Elstak werd geïnspireerd en waardoor hij is gevormd. Meer hierover in het exclusieve interview met Elstak op het Cross Comix podium.

Brian Elstak
Brian Elstak
(1980, Zaandam) is beeldend kunstenaar: ‘Your friendly neighbourhood artist. Armed only with a pencil as sharp as his wits.’ Hij illustreert, schildert en is een verbinder tussen verschillende creatieven en verhalenvertellers. Zijn personages ontleent hij van de popcultuur en uit de samenleving. Elstak maakt deel uit van het interdisciplinaire kunstenaarscollectief LFMC (Lowrey Foley McClane). Zijn kinderboek wordt op dit moment vervolmaakt en eind september, aanvang oktober 2017 uitgegeven.

RFx
RFx (Reinier Fosch, 1978, Zaandam) is rapper en won in 1999 samen met ‘partner in rhyme’ Denvyl Hoever ‘de Grote Prijs van Nederland’ in de categorie Hip Hop, als AvalanchE. Fans van het eerste uur werden in 2005 een RFx solo album beloofd. Na vele starts en stops is het album ‘Reintje Aan De Praat’ in 2017 verschenen. Een tien tracks tellend prachtproject, meer dan het wachten waard.

Bewaren

Bewaren

Theater Rotterdam locatie Schouwburg, Kleine Zaal

za 21 okt 16:15 - 17:00
  • comix
  • x muziek

ook interessant

Wende

Waar…Of Niet Waar?

GeekFest

blijf op de hoogte

* indicates required


koop je kaarten hier

→ Tickets